Stomatološka ordinacija Dentamed

U prijatnom ambijentu stomatološke ordinacije “Dentamed”, potrudićemo se da Vas uverimo da poseta stomatologu nije nešto čega se treba bojati. Naša želja je da nam pacijenti dolaze sa osmehom i da sa osmehom odlaze. Zato se stalno usavršavamo i usvajamo nove terapijske metode i estetske trendove. Ponosimo se brojnim komplikovanim slučajevima koje smo uspešno rešili, kao i primenom najviših standarda iz oblasti estetske stomatologije.

Osim standardnih metoda savremene stomatologije, u ordinaciji “Dentamed” možete dobiti kompletnu stomatološku uslugu, uključujući i najsloženije intervencije. U prisustvu eminentnih stručnjaka iz različitih oblasti stomatologije prodiskutovaćemo o Vašem problemu i predložiti Vam adekvatno rešenje.

Sve intervencije su potpuno bezbolne, te će svaka poseta ordinaciji Dentamed ostati u prijatnom sećanju.

Našim najmlađim pacijentima poklanjamo posebnu pažnju. Znamo kako da pažljivim i strpljivim pristupom njihovi strahovi od posete stomatologu nestanu, a kasniji susreti prerastu u druženje.

Nalazimo se u novijem delu Niša, na početku Matejevačkog puta. Pažljivo uređen enterijer, ljubazno osoblje i celokupna atmosfera učiniće da doživite stomatologiju na potpuno nov način.

Biće nam čast da o osmehu Vas i Vaših najmilijih brinemo baš mi.

Stomatolozi u ordinaciji

Naša želja je da nam pacijenti dolaze sa osmehom i da sa osmehom odlaze.

Galerija  stomatoloških radova

Pogledajte neke od naših radova iz oblasti protetike